Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-13-2018, 06:15 PM - Thread Starter
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 184
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 75 Post(s)
Liked: 18
Artifacts

I'm getting some artifacts with thin lines. They can be seen on the AVS HD 709 sharpness and overscan pattern.

Tried other players, still there. It even shows up in a picture in the browser. Played around with the settings in madvr, but cannot get rid of it. They appear on the pj and on the secondary monitor.

The location where the effect is most visible is marked in the attachment.

Is this the moire effect?

http://i.ytimg.com/vi/G7DrCE9p1GI/maxresdefault.jpg


Last edited by markrubin; 11-30-2018 at 10:43 PM.
noob00224 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-13-2018, 09:55 PM
Super Moderator
 
teachsac's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Elk Grove, CA
Posts: 12,923
Mentioned: 65 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1149 Post(s)
Liked: 1912
This is not the correct area. Try the Madvr thread or the thread for your projector.

Please use the report post button to alert staff to problematic posts. Never quote or respond to them yourself.

Panasonic DP-UB820 -> Yamaha CX-A5100 -> Sony XBR-75X940C; Mediabridge 6' and 15' HDMI cables.
teachsac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread HDTV Software Media Discussion



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off